Hier vindt U einige voorbeelden van dat wat U bij ons in de omgeving zult vinden:

Bosleerpad

Op 5 km afstand is een bosleerpad waar kinderen (en volwassenen) veel interessante dingen over het bos entdekken kunnen.

Bütgenbacher meer

Op 15 km afstand ligt het meer van Bütgenbach. Daar kan men zwemmen, bootje varen of lekker ontspannen op het gras liggen. Op de 10 km lange rondweg om het meer kan men heerlijk wandelen of joggen.

Weiswampacher meer

Meteen over de grens van Luxemburg (30 km van het huis) bevindt zich het meer van Weiswampach. Ook daar kan men een gezellige dag doorbrengen met bootje varen, relaxen, ...

RailBike

Bij het rail-biken kunt U met eigen spierkracht op een niet meer gebruikte spoorlijn een rustige, of snelle, toer maken en daarbij het mooie uitzicht genieten.

Hoge Venen

De Hoge Venen is een reusachtig groot natuurpark op ongeveer 45 km afstand. In de mooie, oorspronkelijke natuur kunnen heerlijke wandelingen gemaakt worden.

Als U met de hele familie ook maar eens iets verder weg wilt rijden, bieden zich verschillende belevenisparken aan:

Phantasialand

Phantasialand is het „Themapark met de beste attrakties in Nord-Rhein-Westfalen“. Het bevind zich in Duitsland (Köln-Brühl) en is een goede 100 km rijden.

Walibi

Walibi is een groot vrijetijdspark waar de hele familie pret kann hebben. Het lig in Belgie (Wavre) op ongeveer 150 km afstand.

Allen die graag in het zwembad dollen en lol hebben kunnen terecht in het Aqualibi met reuschachtige waterglijbanen, golfslagbad, …

Natuurlijk is dat nog niet alles: Er is nog veel meer te beleven!

Een grotere keuze vindt U op het Oostbelgie portaal.